8 de juny del 2008

Comunicat de la Coordinadora de valoració de la manifestació del 31 de maig

Com a col•lectiu convocant de la marxa i concentració d’ahir 31 de maig per reivindicar la construcció del nou hospital manifestem el següent:
  1. Fem una valoració molt satisfactòria de la resposta ciutadana a la convocatòria. Aquesta ens encoratja a continuar amb força per fer arribar les nostres reivindicacions a cada cop més veïns i veïnes: cal augmentar la pressió social per exigir la construcció immediata del nou hospital i la seva gestió pública i de qualitat.

  2. Agraïm la participació a les prop de 200 persones que van prendre part en l’acció reivindicativa i els convidem a participar activament en la coordinadora i en les accions que es continuaran realitzant. Aquesta és una lluita de totes i tots els que patim el deteriorament del sistema públic de salut. La Coordinadora es reuneix en assemblea oberta cada dilluns a les 19h al Centre Cívic del Pont Vell (Ripollet).

  3. Denunciem el desproporcionat desplegament d’anti-avalots dels mossos d’esquadra i, sobretot, les amenaces de dissoldre la concentració amb càrregues policials, doncs tant la marxa com la concentració van transcórrer en tot moment de forma pacífica. Aquesta pràctica intimidadora és un greu atemptat a la llibertat de manifestació i tot un perill donada la presència de nenes i nens.

  4. Rebutgem que aquestes actuacions siguin el protocol habitual dels mossos d’esquadra, com els mateixos agents van comunicar. Ben al contrari, aquest desproporcionat desplegament, amb clar caràcter intimidador, provoca tensions totalment innecessàries.

Coordinador per la Sanitat Pública

About Coordinador per la Sanitat Pública

Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet

Subscribe to this Blog via Email :