19 d’octubre del 2008

Jornada de debat: la situació actual de la sanitat catalana i la gestió pública sanitària

La defensa d’una sanitat pública, de qualitat i d’accés per a tothom a la nostra comarca és el motiu pel qual veïns i veïnes de Barberà, Cerdanyola, Montcada i Ripollet ens hem organitzat en el marc de la Coordinadora per la Sanitat Pública, una expressió local i pròpia d’aquests municipis que s’emmarca en una reivindicació més àmplia i generalitzada en defensa dels serveis públics i col•lectius al nostre país.

En l’actualitat, des de la Coordinadora, s’està reivindicant la construcció immediata de l’Hospital Comarcal Ernest Lluch, que ha de donar servei a les poblacions de Barberà, Cerdanyola, Montcada i Ripollet. Es tracta d’un projecte que s’està retrassant de forma lamentable des de les administracions públiques implicades (ajuntaments i Generalitat), en detriment de l’atenció sanitària a les persones i dels serveis públics i col•lectius tant de la comarca del Vallès com del Barcelonès.

Amb la vocació que ens caracteritza d’informar, sensibilitzar i debatre sobre aquesta realitat que vivim i patim en el nostre dia a dia hem organitzat una jornada de debat pel proper dissabte 25 d’octubre a Cerdanyola del Vallès, que esperem comptin amb la teva o la vostra presència:

- Jornada de debat sobre la situació actual de la sanitat catalana i la gestió pública sanitària, de les 10h a les 14h a l’Ateneu de Cerdanyola. Comptarem amb la presència dels metges de la sanitat pública Toni Barbarà i Roger Bernat.

Ens acomiadem agraint-vos l’atenció i animar-vos a què en feu difusió d’aquesta convocatòria i de la tasca que fem entre les vostres amistats i familiars i, si formeu part d’alguna associació, col•lectiu, sindicat o partit polític en el vostre municipi, que també la feu circular pels vostres canals de comunicació habituals. Moltes gràcies.

Coordinadora per la Sanitat Pública
de Barberà, Cerdanyola, Montcada i Ripollet

Coordinador per la Sanitat Pública

About Coordinador per la Sanitat Pública

Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet

Subscribe to this Blog via Email :