11 de desembre del 2008

12 i 13 Des: Jornades Serveis públics, guanys privats: recuperem els Serveis Públics! (Barcelona)

Jornades pel dret i la defensa dels Serveis Públics

divendres 12 i dissabte 13 de desembre

a la Casa del Mar, c/ Albareda, 1 a Barcelona

Des d’abans de l’estiu un grup molt ampli d’entitats, associacions i organitzacions diverses de Catalunya estem realitzant reunions periòdiques a fi d’avançar en la necessària coordinació de les lluites que es fan a Catalunya contra les privatitzacions. Amb el propòsit de posar en marxa una Coordinadora permanent.

Vam consensuar un Manifest en el que es resumeixen els punts de coincidència de tots els que LLUITEM PER LA DEFENSA I RECUPERACIÓ DELS SERVEIS PÚBLICS I SOCIALS.

Per això els dies 12 i 13 de desembre farem unes JORNADES que anomenem: "Serveis públics, guanys privats: Recuperem els serveis públics!". En elles debatirem qué entenem per servei públic, quins sectors de l’economia i els serveis deurien ser públics, com han de funcionar, la seva qualitat i financiació, el control dels ciutadans, etc..S’hi parlarà d’administració, sanitat, ensenyament, transports, comunicacions, medis de comunicació, pensions, i altres.

Organitzacions i col·lectius que conformem aquesta Coordinadora: FAVB, USTEC-STEs/IAC, CGT-Transports, CGT-TV3, CGT-Parcs i Jardins, SU-Metro, CATAC-CTS/IAC, COBAS, ACDSP, Mesa Cívica, Ecoconcern, Xarxa Contra Tancaments, P.C.P.C., L.I., P.H., Seminari Taifa, Entesa per la República, ATTAC-Catalunya, CGT-Sanitat, CGT-Ensenyament, Revolta Global, Salut Global.

Més informació : http://dretserveispublics.blogspot.com

Coordinador per la Sanitat Pública

About Coordinador per la Sanitat Pública

Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet

Subscribe to this Blog via Email :