13 de juny del 2009

NO al tancament del CAP Fontetes

Altre cop tornen a la càrrega, altre cop pretenen tancar l'ambulatori de Fontetes. I el pitjor del cas es que pretenen fer-ho recolzant-se en argument falaços, en dades poc o gens fiables i en preteses solucions menys fiables encara.

Ara entenem el perquè del maltractament que hem patit els usuaris per part del Cat.Salut, no suplint baixes ni vacances dels metges, provocant entre 20 i 30 dies de demora en les visites.

Ara el pretext és que no tenen metges per obrir l'ambulatori de La Farigola i per això han de traslladar els de Fontetes i tancar-lo. Però no ens alarmem, doncs el que plategen ho fan per “millorar la qualitat de l'atenció que rebem”.

No serà amb arguments falaços amb els que ens convenceran. I si aquells que van ocupar en el seu dia la segona planta necessiten guanyar més espai, segur que disposen d'altres alternatives. Nosaltres en podem aportar algunes.

No són en absolut necessaris per obrir el CAP La Farigola tants metges com estan plantejant. De fet, la necessitat real seria per atendre el propi barri i, en tot cas, descarregar l'excès que hi pot haver a Serraparera. A més volen traslladar per decret a molts més usuaris, sense tenir en compte les necessitats reals ni les circumstàncies d'aquells que reubicaran a la força.

Ara, segurament per convènce'ns, ofereixen algun servei dels que portem anys reclamant (i que fins ara han ignorat), que en tot cas és inacceptable si el CAP Fontetes tanca. I el que és més important, com podem creure que ho cumpliran quan no ho han fet amb els compromisos anteriors?

Hem d'impedir que ens robin avui les conquestes d'ahir.


PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA SANITAT PÚBLICA
ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE FONTETES

Coordinador per la Sanitat Pública

About Coordinador per la Sanitat Pública

Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet

Subscribe to this Blog via Email :