14 de febrer del 2013

Manifestació "En defensa de la sanitat pública" 17 febrer a les 12h


Convoquen conjuntament la Plataforma pel Dret a la Salut i la Plataforma Sindical Unitària, treballadors i treballadores junt amb persones usuàries, ciutadans i ciutadanes, fem una marea blanca (porteu roba blanca) contra la privatització i les retallades de la sanitat pública! 
 Perquè defensant els serveis públics, defensem l'Estat de benestar!

---
1. El diumenge 17, a les 12h, la Plataforma pel Dret a la Salut convoca manifestació a la Pça Catalunya fins a la Pça San Jaume. Ho fa conjuntament amb la Plataforma Sindical Unitària. El nostre lloc de trobada és a Rda. Sant Pere amb P. de Gràcia (hauríem d'estar-hi una mica abans). La Coordinadora Laboral de Centres Sanitaris també convoca concentració a la Pça Catalunya per afegir-se després a la manifestació que té un doble caràcter: laboral i social.

2. El dissabte 16 a les 17h la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) convoca manifestació a la Pça Universitat. Tingueu en compte que la "dació en pagament" no està encara guanyada i caldrà lluitar fins el final. Tot i que la mobilització popular ha assolit un èxit amb l'admissió a tràmit de l'ILP cal guanyar la seva transformació en llei.

La PDS us demanem que aquest cap de setmana sigui reivindicatiu i que omplim els carrers perquè la bona gent som més i és necessari que ens sentin.

 Protagonista foto: Boi Ruiz, conseller de Sanitat de la Generalitat de Catalunya i curiosament ex-president de la Patronal d'hospitals Privats de Catalunya... 




#LaSalutÉsUnDretNoUnNegoci

About #LaSalutÉsUnDretNoUnNegoci

Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet

Subscribe to this Blog via Email :