1 de maig del 2010

2 anys de la pintada del mural "HOSPITAL JA!"

El proper 31 de maig es compleixen 2 anys de la manifestació convocada des de la Coordinadora per la Sanitat Pública de Barberà, Cerdanyola, Montcada i Ripollet que va finalitzar al davant dels terrenys de Redosa, on vam realitzar la pintada d'un mural exigint la construcció immediata de l'hospital públic.

2 anys després les coses continuen més o menys igual: ni rastre de l'hospital (tret de molta propaganda als mitjans) i es continua eludint el debat sobre la seva gestió.

Hem pensat que seria important organitzar una nova mobilització 2 anys després, per reivindicar altre cop la construcció immediata de l'hospital. Pensem que és important que hi participin persones de les 4 localitats que el tindran com a referència. La proposta inicial és realitzar-la el dia 29 de maig, que és dissabte, però tot està encara per decidir.

Així doncs, convoquem a una reunió el proper DIMARTS 4 DE MAIG A LES 19:00H AL CENTRE CÍVIC DEL PONT VELL (RIPOLLET-CERDANYOLA) per decidir el tipus de mobilització i començar a organitzar-la.

Preguem la màxima assistència.

Coordinador per la Sanitat Pública

About Coordinador per la Sanitat Pública

Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet

Subscribe to this Blog via Email :