24 d’abril del 2012

CafèAmbLlet: El major robatori de la història de Catalunya

[CAT] PART 1


Fa dos anys que a la revista cafèambllet investiguem el que fan amb els diners públics els gestors de la sanitat catalana. Hem trobat coses escandaloses:
Factures fantasma, centenars de milers d’euros gastats en estudis que ningú ha pogut veure, alcaldes de diversos partits cobrint-se les esquenes els uns als altres, amenaces….
En aquest vídeo expliquem amb tot detall com funciona la trama, el mecanisme que permet que, arreu de Catalunya, polítics i empresaris gastin sense cap control centenars de milions d’euros cada any…


PART 2:


[Versión en castellano

La Marta i l'Albano, de la revista "Cafè amb llet" estan denunciats via penal per Josep Maria Via, un dels personatges que, juntament amb en J Prat i d'altres son anomenats en aquest vídeo que denuncia la corrupció . Darrera aquesta denúncia ha la voluntat de crear un ambient de por. No podem tolerar aquestes amenaces a la llibertat d'expressió mitjançant repressió, tant física com multes, davant les injustícies. Hem de seguir lluitant. És molt important articular tot un moviment de solidaritat , en aquest sentit caldrà recolzar-los en tot el possible.
Font: http://www.cafeambllet.com

Si creieu que tot això és una injustícia, difoneu-lo!! 

#LaSalutÉsUnDretNoUnNegoci

About #LaSalutÉsUnDretNoUnNegoci

Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet

Subscribe to this Blog via Email :