20 de març del 2009

Comunicat de la Coordinadora Ciutadana en Defensa dels Serveis Públics i contra les privatitzacions

Davant del desallotjament dels estudiants que ocupaven el rectorat de la UB, per part dels Mossos d'Esquadra, aquesta coordinadora manifesta la solidaritat amb la lluita dels universitaris en la defensa de la Universitat pública i contra el procés de Bolonya.

La Coordinadora considera que el desallotjament per les forces policials d'unes ocupacions pacífiques dels estudiants (UB, UAB, UPF, etc.), per demanar l'obertura d'un procés de debat sobre les directives mercantilistes i privatitzadores de la UE (Pla Bolonya), a més de vulnerar drets democràtics fonamentals, ens reporta als pitjors anys de la dictadura franquista en que les demandes dels universitaris no tenien altra resposta que la repressió policial.

Denunciem aquesta actitud dels responsables de la UB, rectorat, etc., així com del Govern de la Generalitat de Catalunya, que només saben imposar amb la violència les normatives que, segons diuen, ens venen "imposades" des de la UE. Denunciem també, la complicitat dels mitjans de comunicació per la desinformació constant, partidista, i manipuladora sobre els moviments socials en general, i l'estudiantil en aquest cas.


Coordinadora dSp

Barcelona, 18 de març 2009

Coordinador per la Sanitat Pública

About Coordinador per la Sanitat Pública

Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet

Subscribe to this Blog via Email :